Over de InnovestIT Group

Het fundament voor de InnovestIT Group is gelegd in 2001 met de oprichting van ICreative door Erik van Doorn. ICreative verkoopt en implementeert oplossingen voor het Purchase to Pay proces met software van Basware en Kofax. Hiermee bedienen we het top 500 segment in de Benelux en Duitsland. Gedurende de afgelopen jaren is ICreative uitgegroeid tot één van de leidende leveranciers van Purchase to Pay softwareoplossingen in de Benelux markt én is ICreative al enkele jaren de best presterende Basware partner op globale schaal.

In 2006 is Easy Systems opgericht met als doelstelling een Purchase to Pay oplossing te ontwikkelen voor het MKB+ segment. In tegenstelling tot ICreative, wordt bij Easy Systems alle software onder eigen beheer ontwikkeld. De eerste paar jaar was het resultaat van Easy Systems gematigd succesvol, tot in 2011 Vincent Wouters als CEO van ICreative is aangesteld en Erik van Doorn is gaan focussen op Easy Systems. Dit heeft in de afgelopen jaren geresulteerd in exponentiële groei en het winnen van drie FD Gazelle awards. In 2016 is Jan Willem ter Steege het team komen versterken in de rol van CEO van Easy Systems. Hij neemt de rol op zich om de doelstelling om de beste Purchase to Pay software voor het MKB+ segment te gaan verwezenlijken.

Daarnaast is in 2016 de holding omgedoopt tot de InnovestIT Group om meer business development activiteiten op het gebied van overnames, participaties en partnerships te ontplooien. De doelstelling van de groep is het verstevigen van de stabiliteit en het optimaliseren van de waardecreatie voor alle stakeholders van de groep. Hierbij verstrekken we kapitaal en brengen we onze ervaring en expertise in het groeien van een bedrijfssoftwareonderneming in.

Logo Innovestit group

Oortlaan 2 | 6716 WD | Ede
+31 (0)318 648 746
info@innovestit.com

[bws_linkedin display=”share”]