ICreative

ICreative levert als Basware en Kofax-partner, purchase-to-pay en e-facturatie oplossingen met dedicated support aan grote ondernemingen, onderwijs- en overheidsinstellingen. Boskalis, Endemol, Bol.com, GrandVision, Universiteit Utrecht, AkzoNobel, UWV en het Minsterie van Economische Zaken behoren onder andere tot onze klantenkring. Onze oplossingen vergroten de controle op bedrijfsuitgaven en verkleinen de complexiteit van het inkoop tot betalingsproces.

www.icreativep2p.com

Easy Systems

Easy Systems ontwikkelt ERP-onafhankelijke software voor het optimaliseren van uw purchase to pay proces. De software van Easy Systems helpt organisaties om hun processen efficiënter, inzichtelijker en overzichtelijker te maken. 

Naast purchase to pay specialist is Easy Systems tevens een Billing Service Provider die oplossingen biedt voor inkomende en uitgaande facturatie. 

Easy Systems heeft zowel in 2014, 2015, 2016 als in 2017 de FD Gazellen Award gewonnen en behoort daarmee tot de meest snelgroeiende bedrijven in Nederland. Tot haar klanten behoren zowel nationale als internationale MKB+ organisaties – Suitsupply, Theater Carré, Intertrust, Primagaz, Infotheek en Euler Hermes. Easy Systems werkt samen met internationale partners voor de verkoop en implementatie.

www.easysystems.nl

logoupdate.png

Coforce

Coforce is de Robotic Process Automation (RPA) specialist die bedrijven en instellingen met kennis en begeleiding ondersteunt in haar transitie naar nieuwe en efficiënt geautomatiseerde samenwerkingsvormen tussen mensen, processen en technische systemen. Als certified Global platinum partner van Kofax, is Coforce erkend specialist en implementatiepartner van het automatiserings- en integratieplatform Kofax Kapow en het Kofax TotalAgility (KTA) platform. 

www.coforce.nl

Coforce_logo@2x-8

Diesis

Diesis is het adviesbureau dat organisaties adviseert en ondersteunt bij het optimaliseren en beheersen van hun complexe financiële administratie door middel van IT toepassingen. Onze kerncompetenties bevinden zich op het terrein van bedrijfsprocessen, financiële software en business intelligence. Applicaties waar we mee werken zijn: Unit4 Financials (Coda), Icorp, SAP BusinessObjects, Reporting Hub, Power BI en CIC Audit tool.

www.diesis.nl

Logo Diesis

Stiply

Stiply is een digitale tool die helpt om digitale documenten, zoals overeenkomsten, contracten, offertes en verklaringen, sneller te laten ondertekenen of direct een geldige incassomachtiging te verkrijgen. Met Stiply sluiten bedrijven en instellingen eenvoudig rechtsgeldige overeenkomsten. Van elke transactie wordt een audit-trail vastgelegd als extra bewijs. Stiply zorgt ervoor dat documenten ondertekend retour komen zonder dat er een mens naar om hoeft te kijken.

www.stiply.nl

Langdon Systems

Langdon Systems is Nederlandse een softwareleverancier . Er is meer dan 30 jaar ervaring in het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van Duty Management Systemen in Europa.

Simpel gezegd is het leveren van hoogstaande, douane compliant, multifunctionele duty management systemen de enige reden van het ontstaan.

www.langdonsystems.nl

Logo Innovestit group

Oortlaan 2 | 6716 WD | Ede
+31 (0)318 648746
info@innovestit.com

[bws_linkedin display=”share”]